Stilte en Bali

Er is een tijdelijke stilte rond het duo Brechtje en Abu. Het is ook zomertijd en vakantie. We hebben nog wel een drietal liedjes gespeeld op een bruiloft van vrienden. Het werd erg goed ontvangen. We hebben vooralsnog geen nieuwe optredens, maar we zijn ook nog hard aan het studeren en heb ik in die tussentijd een nieuwe Nederlandse tekst gemaakt op de melodie van weer een oude tango. In deze vakantie zijn we op Bali en wellicht spelen we ergens een paar nummers. Wie weet. Hieronder kun je in ieder geval luisteren naar ‘Ik voelde me verlaten’

Als je weet welke oude tango dit oorspronkelijk is stuur dan een mailtje naar ondergetekende, of het email adres dat je op deze site kan vinden.
Ik voelde me verlaten by jaromir

Geplaatst in Nieuws
Komende optredens

Er zijn geen naderende evenementen.

Contact
Zoek je een act voor een evenement of heb je een andere vraag, e-mail dan naar brechtje.verboven@gmail.com