Circlesongsessie

1 keer in de 4 weken is er in de Jan Sluytersstraat 17 in ‘s-Hertogenbosch een Circlesongsessie op donderdagavond.
Wil je weten wanneer? Kijk dan hier.

Ben je wel eens jaloers op muzikanten die vrijuit met elkaar muziek maken en daarmee heel veel plezier beleven? Houd je van muziek en van sociale-interactie met andere mensen?

In een Circlesong sessie maak je muziek met je eigen stem onder begeleiding van Brechtje, die je kan aangeven wat jouw inbreng is of die je juist meer vrijheid kan geven in wat je toevoegt aan het geheel.
Je inbreng kan ritmisch zijn of melodisch en wordt bepaald door wat jezelf denkt wat mooi kan zijn en hoeveel ruimte je elkaar daarin geeft en naar elkaar luistert.

Je bent een zanger/geen zanger, je bent een muzikant of je wilt al jaren een instrument bespelen. Je hebt plezier in het luisteren naar muziek en je wilt plezier beleven met het gezamenlijk musiceren, interacteren met andere mensen, vertrouwd, veilig, met je eigen stem die je kent of nog niet kent, onder begeleiding van Brechtje.

De sessies beginnen eenvoudig en Brechtje geeft het aan, maar hoe verder we komen mag je meer de vrijheid nemen. De insteek in hoe je tot muziek kan komen kan heel divers zijn en daar zal Brechtje je in meenemen.
Het resultaat is altijd uniek, geeft je plezier en voldoening, en laat je beseffen dat je ook die vrije muzikant kan zijn, die je altijd hebt benijd.

De avonden kosten 9 euro per persoon. Je kunt een strippenkaart kopen voor 20 euro voor 4 keer. Er is koffie en thee.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden:
Inschrijven

‘Het is telkens een bijzondere ervaring. Ik heb geen zin om er naar toe te fietsen in de avond..ben zenuwachtig als ik eenmaal de ingang heb gevonden..ik weet mij geen houding wanneer we eerst kennismaken bij een kopje thee…. en dan…voel ik me veilig door de zachte stem van Brechtje en haar subtiele manier van benaderen. Ik durf me over te geven aan het moment, heb moed om me te bewegen en voorzichtig maak ik stemgeluid..bijzonder telkens weer om gedragen te worden in het samen melodieën en ritmes ontdekken en tot een geheel te zingen. Zo verrassend elke keer een ander geluid afhankelijk van de groep samenstelling.’ Bianca Tangande

Geef een antwoord